Nejnovější recenze ze sekce Výčepní zařízení
- Vzhled
- Nevhodný k přenášení.
- kompaktní
- spolehlivý
- příliš citlivá regulace kohoutu (průtoku)
- nemá vypínač chlazení
Co je doma se počítá....
- nelze regulovat tlak
Zatím nemohu moc hodnotit, protože ho mám jen krátce. Nicméně na základě zkušeností kolegy, který jej používá již léta mohu doporučit.
Jedinou výhradu mám k dodávanému nástavci na proplachování. Je sice zdarma navíc, ale má totiž připojení na hadici o průměru 10 mm, což je atyp a nelze jednoduše napojit na 1/2" hadici s koncovkou na našroubování na vodovodní kohoutek. Mělo by být dodáván již s hadicí a koncovkou na vodovod nebo toto nabízeno hned při prodeji jako nezbytné příslušenství.
- Chladí to pivo
- asi i limonádu a víno
V dobe kdy nam vecně zaviraji hospody, tak je to jedinecna moznost dat si tocene pivko!
- Nejlepší domácí pípa
- Chladí rychle
- Pivo mizí podezřele rychle, ale to bude spíš námi
Zatím jsme použili jednou a pivko bylo luxusní. Studená 12ka s pěnou...boží. Krásný design, jen to nasvícení mohlo být více .
Jsme spokojeni natočené jako v hospůdce
- Čepované pivo v klidu domova
nemohu sloužit vánoční dárek,zkou se bude až se oteplí
- Malé a výkone
Výborná skutecnost
Nelze hodnotit,je to vánoční dárek.
Jedinečný !
Pípa je českého výrobce, chladící trubky jsou skutečně z nemagnetického (potravinářského) nerezu, chladící výkon kompresoru je dostatečně dimenzován, údržba je jednoduchá, výměník přístupný, čeřič je vtipně vyřešen. Spojovací komponenty jsou standartní, tzn. jejich případná výměna (těsnění a pod. ) nebude v budoucnu problém.
Cena je v poměru cena/užitná hodnota více než dobrá.
Používám pípu soukromě a v budoucnu i při sešlostech kamarádů. Jako tlačné medium používám Biogon a z vlastní zkušenosti vím, že pivo vydrží i dva měsíce ( zřejmě by vydrželo i déle, ale to zase nevydrží "bečka").
Spolu s variabilitou stáčecího kohoutu se pak dá vykouzlit pivo " jako křen "
Vřele doporučuji.
jsem spokojená
- Lehký a výkoný
- Funguje jak ma, jednoduche ovladani
vše super, rychlé dodání, dárek udělal radost.